Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt ook voor artikelen die je gekocht hebt in de sale. Retourneren kan naar:

ukkepuk
Kolfwetering 141
2806VE Gouda 

Ruilen

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oue bestelling binnen de zichttermijn en plaatst een nieuwe bestelling. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling.

Retourregels: 

Je kunt het artikel retourneren

  • binnen de zichttermijn van 14 dagen
  • als het artikel compleet is
  • in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ukkepuk.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde order bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

CADEAUBONNEN KUNNEN NIET RETOURNEERT WORDEN, AANGEZIEN DEZE EEN UNIEKE CODE HEBBEN.