Draagconsult

Draagconsult  Er zijn 3 producten

Vindt je het lastig om in te schatten welke draagzak of draagdoek jij moet aanschaffen, of wil je advies over het knopen van een draagdoek? Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk draagconsult, waarin wij precies kijken welke draagzak bij jou en jouw kindje past. Ook is er de mogelijkheid om een draagzak- of doek te huren per 2 weken (verlen...

Vindt je het lastig om in te schatten welke draagzak of draagdoek jij moet aanschaffen, of wil je advies over het knopen van een draagdoek? Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk draagconsult, waarin wij precies kijken welke draagzak bij jou en jouw kindje past. Ook is er de mogelijkheid om een draagzak- of doek te huren per 2 weken (verlenging in overleg). Ga daarvoor naar de pagina draagzak huren. Hierdoor kun jij kijken of het bij jullie past, of je kunt er tijdelijk gebruik van maken zonder een nieuwe aan te schaffen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden! 

Wil je een draagconsult, dan kan je mailen naar info@ukkepuk.eu om een afspraak te maken of boek een draagconsult in de webwinkel. Wij geven alleen draagconsulten in Gouda e.o. als je wilt leren knopen met een draagdoek of als je een ergonomische baby- of peuterdrager of draagdoek wil uitproberen.

Meer
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items