Draagzak

Draagzak Er zijn geen producten in deze categorie.

Een draagzak is nét wat anders dan een draagdoek, omdat je deze vast kunt zetten om je lichaam en zo je kindje stevig in het zitje kunt hangen. Deze zijn net als een geweven draagdoek geschikt voor je baby, dreumes en peuter. Bij ons in het assortiment vindt je ergonomische draagzakken van Boba 4G Carrier, Emeibaby, Tula baby en peuter carriers,...

Een draagzak is nét wat anders dan een draagdoek, omdat je deze vast kunt zetten om je lichaam en zo je kindje stevig in het zitje kunt hangen. Deze zijn net als een geweven draagdoek geschikt voor je baby, dreumes en peuter. Bij ons in het assortiment vindt je ergonomische draagzakken van Boba 4G Carrier, Emeibaby, Tula baby en peuter carriers, Hoppediz Bondolino en Hop Tye. 

                                         

Meer

Subcategorieën

Boba Carrier 4G

De Boba Carrier 4G is helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken zodat het heerlijk comfortabel draagt.

De Boba Carrier 4G heeft een geïntegreerde baby insert. Daardoor is deze drager vanaf de geboorte te gebruiken tot ver in de peutertijd. De drager biedt een perfecte knie-tot-knieondersteuning voor baby’s door het brede zitvlak. Als je baby een peuter is geworden, zijn er voetensteuntjes voor extra ondersteuning. Kortom, deze drager groeit met je kind mee.

 

Hoppediz Bondolino

De Bondolino is een ergonomische drager van het merk Hoppediz. Ze dragen erg comfortabel door de brede gevulde schouderbanden en de brede tailleband. De babydrager is te gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar.

De Bondolino dragers zijn net als de Hoppediz doeken gemaakt van kruiskeper geweven stof. De Bondolino is makkelijk in gebruik, er zit een uitgebreide handleiding met foto's bij

Emeibaby

De Emeibaby is geschikt voor kinderen van 3 tot 18 kg. Voor kinderen vanaf kledingmaat 86 kan je voor de EmeiBaby Toddler kiezen. Het rugpand van de Toddler drager is 7 cm hoger en 3 cm breder, waardoor je een groter kindje nog beter kan ondersteunen. Je kan deze t/m maat 110 gebruiken. De Emeibaby is geschikt voor buik en rugdragen.

COMBINATIE VAN DRAAGZAK EN DRAAGDOEK

De Emeibaby combineert op een handige manier de voordelen van een draagzak en een draagdoek. Door de heupband en de schouderbanden met klikgespen kan je de drager heel gemakkelijk en snel omdoen. Het rugpand is gemaakt van draagdoekenstof en je spant het stevig en volledig ergonomisch aan rond de rug van je kindje, net zoals bij een draagdoek of ringsling.

Je hoeft de Emeibaby niet elke keer opnieuw in te stellen: als je drager op maat is kan je hem een volgende keer zo weer gebruiken. Alleen als je kindje groeit of iemand anders draagt met jouw Emeibaby zal je hem een beetje moeten bijstellen.

Mei Tai

De Hop Tye van Hoppediz is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 2,5 jaar. Deze drager is geschikt voor buik- en rugdragen. De drager is 100 % katoen en vrij  van schadelijke stoffen.