Draagdoek

Draagdoek Er zijn geen producten in deze categorie.

Een draagdoek is erg fijn en praktisch om je baby dicht bij je te dragen. Een draagdoek kun je zelf om je lichaam binden. Bij ons in het assortiment vindt je geweven en rekbare draagdoeken van Girasol, Hoppediz, VipCarrier, Boba Wrap, ByKay en ringslings. Met tal van kleuren en printjes zit er vast iets voor je bij!

Subcategorieën

Girasol

De draagdoeken van Girasol zijn handgeweven. Ze worden gemaakt in Guatamala. Het kan hierdoor voorkomen dat er wat oneffenheden of wat knoopjes in de doek zitten. Dit hoort bij het merk en heeft geen effect op de draagkracht en veligheid van de draagdoek.

Enkele kenmerken van Girasol draagdoeken:

  • Stof : 100% katoen
  • Kruiskeper geweven
  • Te gebruiken vanaf de geboorte tot ver in de peutertijd
  • Wasbaar in de machine op 60 graden, indien nodig in de droger
Little Frog

Little Frog draagdoeken worden in Polen gemaakt. Het zijn fijne zomerdoeken en ze zijn vrolijk gekleurd en aantrekkelijk geprijsd!

VipCarrier

Deze VipCarrier draagdoek van 100 % natuurlijke Bamboetricot is een heerlijk zachte, dunne en draagkrachtige doek! Onder andere in de zomer erg fijn om mee te dragen, maar uiteraard ook voor de winter en binnenshuis een hele fijne doek!

Boba Wrap

De Boba Wrap is een rekbare en makkelijke draagdoek die je eerst om je heen knoopt en dan je baby er in doet. In de Boba Wrap draag je je baby alleen op je buik, de baby kijkt jouw richting op. Hiermee creëer je de beste houding voor je baby: het ruggetje is bol en de beentjes in kikkerhouding. De Boba Wrap biedt optimale hoofd- en nekondersteuning, wat extra belangrijk is als je baby in slaap valt. De stof hoeft niet opnieuw geknoopt te worden en je hoeft niets aan te passen: je schuift het hoofdje van je baby simpelweg onder de schouderband,

De Boba Wrap is verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Ringslings

De Ringsling is een draagdoek met ringen. Deze wordt gedragen over 1 schouder. Ideaal voor onderweg, in huis of kortere wandelingen. De Ringsling is te gebruiken van geboorte t/m peuterleeftijd en is geschikt voor buik of heupdragen.