Voor mama

Voor mama Er zijn geen producten in deze categorie.

Naast een breed assortiment voor baby’s en kinderen, hebben wij ook enkele dames voor de mama (in spé). Denk aan snackbags, zoogcompressen, sieraden of een lekkere reep Tony Chocolonely voor bij de thee! Zo kun je naast producten voor je kindje, ook iets voor jezelf aanschaffen. 

Subcategorieën

Zoogcompressen

Als zwangere vrouw, of net bevallen vrouw die borstvoeding geeft zijn zoogkompressen onmisbaar. De voorgevormde zoogkompressen van ImseVimse zijn gemaakt van 100% biologisch katoen flanel en zijn zeer zacht en dun. De zoogkompressen kunnen worden gebruikt als booster of bij weinig vochtverlies, om zo toch bescherming te geven. De zoogkompressen zijn wasbaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt hergebruiken. 

De zoogkompressen bestaan uit waterdicht maar ademend materiaal. Tegen de huid een laagje fleece, wat ervoor zorgt dat de huid droog blijft aan voelen. Daar tussen in bevind zich een laag van 100% biologisch katoen. Milieu- en gebruiksvriendelijk. De doorsnede van de zoogkompressen is 12 cm en ze kunnen gewassen worden op een temperatuur tot 60°C. De borstvoedingskompressen van Imse Vimse zijn gecertificeerd bij Oeko-Tex Standard 100 class 1 voor baby.

De zoogkompressen zijn verkrijgbaar in effen kleurtjes, of met een printje. Ze worden verkocht per setjes van 3.