Voor mama

Voor mama Er zijn geen producten in deze categorie.

Naast een breed assortiment voor baby’s en kinderen, hebben wij ook enkele dames voor de mama (in spé). Denk aan snackbags, zoogcompressen, sieraden of een lekkere reep Tony Chocolonely voor bij de thee! Zo kun je naast producten voor je kindje, ook iets voor jezelf aanschaffen. 

Subcategorieën

Snackbags

Een ideaal afwasbaar zakje voor brood en anderen snacks. Hiermee vervang je het plastic boterhamzakje en is dus ideaal voor mee naar school of onderweg. Ze zijn vrij van BPA en PVC, zo kun jij zonder zorgen je kindje eten mee geven. De afmeting van de snackbag is 20x15

Zoogcompressen

Als zwangere vrouw, of net bevallen vrouw die borstvoeding geeft zijn zoogkompressen onmisbaar. De voorgevormde zoogkompressen van ImseVimse zijn gemaakt van 100% biologisch katoen flanel en zijn zeer zacht en dun. De zoogkompressen kunnen worden gebruikt als booster of bij weinig vochtverlies, om zo toch bescherming te geven. De zoogkompressen zijn wasbaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt hergebruiken. 

De zoogkompressen bestaan uit waterdicht maar ademend materiaal. Tegen de huid een laagje fleece, wat ervoor zorgt dat de huid droog blijft aan voelen. Daar tussen in bevind zich een laag van 100% biologisch katoen. Milieu- en gebruiksvriendelijk. De doorsnede van de zoogkompressen is 12 cm en ze kunnen gewassen worden op een temperatuur tot 60°C. De borstvoedingskompressen van Imse Vimse zijn gecertificeerd bij Oeko-Tex Standard 100 class 1 voor baby.

De zoogkompressen zijn verkrijgbaar in effen kleurtjes, of met een printje. Ze worden verkocht per setjes van 3. 

Lekkers

Bij Ukkepuk vind je de lekkere en eerlijke chocoladerepen van Tony's! Ze zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. 

Sieraden

De bijtkettingen kun je zelf dragen als je kindje bij je ligt, bij je op schoot zit of als je borstvoeding geeft. De kleuren van de ketting zullen de aandacht van je kindje trekken. De ketting is voorzien van een veiligheidssluiting. Als je kindje hard aan de ketting trekt zal de sluiting los springen.

Voor alle producten van lieve kleine rups geldt dat ze altijd onder het toezicht van een volwassene dienen te worden gebruikt. Laat je kindje niet zonder toezicht met de siliconen spelen.