Waterdichte wasbare wetbag

Waterdichte wasbare wetbag Er zijn geen producten in deze categorie.

Een wetbag is perfect voor verschillende doeleinden. Zo zijn de wetbags ontzettend handig om mee te nemen naar de zwemles, om vervolgens de natte spulletjes mee naar huis te nemen. Andersom is het ook erg gemakkelijk, om bijvoorbeeld mee te nemen naar het zwembad of strand om juist spullen droog te houden. Doordat de wetbag wasbaar is, is deze m...

Een wetbag is perfect voor verschillende doeleinden. Zo zijn de wetbags ontzettend handig om mee te nemen naar de zwemles, om vervolgens de natte spulletjes mee naar huis te nemen. Andersom is het ook erg gemakkelijk, om bijvoorbeeld mee te nemen naar het zwembad of strand om juist spullen droog te houden. Doordat de wetbag wasbaar is, is deze milieu- en gebruiksvriendelijk.

De wetbag

Bij Ukkepuk vindt je 3 verschillende printjes wetbags, zoals: Zoo, Snowland en Woodland. De wetbags zijn wasbaar op 60 graden. Wel wordt aangeraden om de wetbags niet te bleken, maar te wassen met een fijnwasmiddel of colorwasmiddel. Daarnaast is de wetbag niet geschikt voor in de droger, maar moet hij even worden uitgehangen. De maat van de wetbag is 28 x 26 cm, wat geschikt is voor 2 tot 3 wasbare luiers en 1 à 2 overbroekjes. 

Meer