Imse Vimse washable wipes

Imse Vimse washable wipes Er zijn 3 producten

Steeds vaker willen ouders gebruik maken van natuurlijke verzorgingsproducten voor hun baby, in plaats van de standaard drogisterij producten. Babyhuidjes zijn natuurlijk erg gevoelig, waardoor je goed moet opletten welke producten je gebruikt. Om te voorkomen dat je vele pakken vochtige washandjes gebruikt, kun je ook kiezen voor het gebruik va...

Steeds vaker willen ouders gebruik maken van natuurlijke verzorgingsproducten voor hun baby, in plaats van de standaard drogisterij producten. Babyhuidjes zijn natuurlijk erg gevoelig, waardoor je goed moet opletten welke producten je gebruikt. Om te voorkomen dat je vele pakken vochtige washandjes gebruikt, kun je ook kiezen voor het gebruik van uitwasbare doekjes. Milieu- én gebruiksvriendelijk.

WASHABLE WIPES

Bij Ukkepuk vindt je verschillende soorten uitwasbare, zachte wasbare doekjes. Deze doekjes kun je voor allerlei doeleinden gebruiken, zoals als billendoekjes, spuugdoekjes of reinigingsdoekjes. Daarnaast zijn ze ook erg handig om mee te nemen als je een dagje weg gaat. Doordat de doekjes wasbaar zijn, zijn ze milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn de doekjes perfect voor tere huidjes.

Meer
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items