Jumpsuits

Jumpsuits Er zijn 7 producten

Jumpsuits zijn onmisbaar in de kledingkast van baby´s. De heerlijke pakjes zijn fijn om in te spelen én slapen. Wanneer een baby nog erg jong is, kan deze de jumpsuit zowel overdag als ´s nachts dragen. Wanneer je baby al wat ouder is, kun je de jumpsuit alleen tijdens de slaapjes aan doen. Doordat de jumpsuit uit een stuk bestaat, is er ook gee...

Jumpsuits zijn onmisbaar in de kledingkast van baby´s. De heerlijke pakjes zijn fijn om in te spelen én slapen. Wanneer een baby nog erg jong is, kan deze de jumpsuit zowel overdag als ´s nachts dragen. Wanneer je baby al wat ouder is, kun je de jumpsuit alleen tijdens de slaapjes aan doen. Doordat de jumpsuit uit een stuk bestaat, is er ook geen kans tot het afzakken van de broekjes of het omhoog kruipen van de shirtjes, dus ook nog eens ideaal in de draagdoek of draagzak! Perfect tijdens een slaapje of speelsessie! Door de drukknoopjes zijn de jumpsuits gemakkelijk aan te trekken of los te maken tijdens het verschonen van een luier.

Het assortiment

Bij Ukkepuk vindt je jumpsuits van de merken Brave Bandits Fashion en Organic For Kids. De jumpsuits zijn van beide merken GOTS gecertificeerd, wat inhoud dat ze gemaakt zijn van biologisch katoen. Dit is een groot verdeel, zeker omdat een babyhuidje nog erg teer is. Biologisch katoen is daarom heerlijk voor de kleintjes. De jumpsuits zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes en zijn in verschillende maten beschikbaar.

Meer
Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items