Poppendragers

Poppendragers Er is 1 product.

Bijna elk klein meisje (of jongetje) speelt graag met poppen en/of knuffels, zeker wanneer ze nog een klein broertje of zusje hebben. Misschien draag jij wel een baby in een draagzak, hoe leuk is het dan dat je dochter of zoon ook zijn of haar knuffel/pop kan dragen in een poppen draagzak? Zo kunnen jullie samen rondwandelen en de kleintjes drag...

Bijna elk klein meisje (of jongetje) speelt graag met poppen en/of knuffels, zeker wanneer ze nog een klein broertje of zusje hebben. Misschien draag jij wel een baby in een draagzak, hoe leuk is het dan dat je dochter of zoon ook zijn of haar knuffel/pop kan dragen in een poppen draagzak? Zo kunnen jullie samen rondwandelen en de kleintjes dragen!

Boba Mini

De Boba Mini is speciaal ontworpen voor het dragen van poppen en knuffels, zodat kinderen al vanaf jongs af aan kunnen ontdekken hoe leuk het is om zelf ook te dragen. De Boba Mini zit met slechts 2 klikjes vast, zodat de poppen en knuffels ook veilig en vast gedragen kunnen worden. De Boba Mini wordt gemaakt van 100% katoen.

Ruim assortiment

Bij Ukkepuk vindt je vele verschillende kleuren poppendragers. Zo kun je kiezen uit een effen variant, of een met veel kleur en printjes. Naast Boba mini hebben we ook poppendraagdoeken van Hoppediz. Zo kun je er precies een uitkiezen die bij jouw kindje past. 

                                                                

Meer
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item