Handvliegers

Handvliegers Er zijn 4 producten

Kinderern vinden het heerlijk om rond te rennen met speelgoed. Hoe leuk is het dan om een handvlieger te hebben, welke achter je aan fladdert terwijl je kindje rent, springt en danst? Door dat er beweging in de handvlieger komt, gaan de linten bewegen en waaien. Dit kan ook een extra stimulans zijn om kinderen extra te laten bewegen, waardoor de...

Kinderern vinden het heerlijk om rond te rennen met speelgoed. Hoe leuk is het dan om een handvlieger te hebben, welke achter je aan fladdert terwijl je kindje rent, springt en danst? Door dat er beweging in de handvlieger komt, gaan de linten bewegen en waaien. Dit kan ook een extra stimulans zijn om kinderen extra te laten bewegen, waardoor deze handvlieger niet alleen erg leuk is, maar ook gezond. De handvliegers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat jij de perfecte kleur kan kiezen voor een jongen of meisje. Ook erg leuk als cadeautje!

Specificaties:

De handvlieger bestaat uit een ring van 7 cm breed met 6 linten eraan vastgeknoopt in verschillende kleurtjes. De lengte van de linten zijn ongeveer 40 cm. Let op: de handvlieger is geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar en is niet te gebruiken als bijtring. De houten ring is gemaakt van in de oven gedroogd hardhout, vrij van chemicaliën en behandeld met bijenwas. De uiteinden van de linten zijn bewerkt om rafelen te voorkomen.

Meer
Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items