Peuter 2-4 jaar

Peuter 2-4 jaar Er is 1 product.

Op deze leeftijd gaat je ukkepuk wellicht naar de peuterspeelzaal en zelfs al bijna naar de basisschool, een spannende periode! Om je kindje goed voor te bereiden op school, kun je deze spelenderwijs al verschillende dingen leren. Daarnaast is speelgoed natuurlijk ook erg leuk voor je kindje om zich mee te vermaken. Wij hebben speciaal voor alle...

Op deze leeftijd gaat je ukkepuk wellicht naar de peuterspeelzaal en zelfs al bijna naar de basisschool, een spannende periode! Om je kindje goed voor te bereiden op school, kun je deze spelenderwijs al verschillende dingen leren. Daarnaast is speelgoed natuurlijk ook erg leuk voor je kindje om zich mee te vermaken. Wij hebben speciaal voor alle ukkepukjes het allerleukste speelgoed uitgezocht!

Muziek

Kinderen vinden het nou eenmaal erg leuk om speelgoed met geluid of muziek te hebben, daarom vindt je bij ons leuk speelgoed om dit te stimuleren. Zo hebben wij bij Ukkepuk een setje Maracas, voor de danseresjes onder ons. Ook hebben wij een Xylofoon met 8 tonen, dit bestaat al ontzettend lang maar blijft érg leuk voor de kindjes.

Rondrijden

Kinderen rijden of lopen graag rond met auto´s, wagentjes, treinen en dieren. Om hier op in te spelen vindt je bij ons verschillende soorten speelgoed om mee rond te rijden, zoals een trein, circuswagen en vuilniswagen. Ook hebben we een autobaan, perfect om de auto´s vanaf te laten rijden. Succes gegarandeerd bij iedere ukkepuk!

Meer
Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item