Kinderkamer Er zijn geen producten in deze categorie.

Een baby- of kinderkamer inrichten is toch wel één van de leukste klusjes om te doen! Wanneer je in verwachting bent kun je vast niet wachten tot je kan beginnen aan de babykamer. Als je kindje al wat ouder is, is het misschien nodig om de slaapkamer een make-over te geven naar kinderkamer. Voor beide kamers vindt je bij Ukkepuk leuke items om d...

Een baby- of kinderkamer inrichten is toch wel één van de leukste klusjes om te doen! Wanneer je in verwachting bent kun je vast niet wachten tot je kan beginnen aan de babykamer. Als je kindje al wat ouder is, is het misschien nodig om de slaapkamer een make-over te geven naar kinderkamer. Voor beide kamers vindt je bij Ukkepuk leuke items om de kamers gezellig te maken. 

Pyjamapakjes/jumpsuits:

Een kinderkamer is niet compleet zonder een pyjamapakje of jumpsuit om in te slapen. Wij hebben een breed assortiment verschillende pyjamaatjes voor jouw kleine Ukkepuk. Wist je dat wij ook andere babykleding in ons assortiment hebben? Kijk onder de productcategorie ‘babykleding’ voor het complete aanbod.

Slaapzakken:

Wanneer je baby/dreumes gaat slapen, doe je deze vaak nog een extra slaapzak om. Dit is niet alleen lekker warm, het voelt ook veilig. Bij ons vindt je verschillende slaapzakken, zodat jij kunt kijken welke het beste bij jouw kindje past.

Nachtlampjes:

Je wilt natuurlijk niet graag je kindje in het donker achterlaten, of misschien wil jouw kindje zelfs niet slapen wanneer het donker is. De oplossing is simpel: plaats een nachtlampje. Een nachtlampje is een veilige manier om je kindje toch wat licht te geven en deze rustig kan slapen. Binnenkort verkrijgbaar! 

Knuffels:

Veel kindjes slapen beter wanneer zij een knuffeltje bij zich hebben, daarom is dit onmisbaar om aan te schaffen. Bij ons vindt je verschillende knuffeltjes/doekjes voor jouw baby/dreumes, zodat deze hier fijn mee kan spelen en slapen. 

Opbergen:

Vanzelfsprekend wil je al het speelgoed, knuffels en verzorgingsproducten ook weer netjes opbergen. Daar hebben wij ook verschillende mogelijkheden voor, om dit zo toch in het interieur van de slaapkamer te laten passen. Zo blijft de babykamer netjes én overzichtelijk! Binnenkort verkrijgbaar! 

Producten voor in een baby- of kinderkamer zijn ook erg geschikt om cadeau te geven. Origineel, leuk én handig. 

Meer