Spelen  Er zijn geen producten in deze categorie.

Het is belangrijk om kinderen al vanaf jonge leeftijd te laten spelen, zo leren ze spelenderwijs en kunnen ze dingen ontdekken. Bij Ukkepuk vindt je een breed assortiment aan speelgoed voor baby’s en kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. 

Bijtspeelgoed:

Wanneer je kindje tandjes krijgt, kan dit erg gevoelig zijn. Je kunt je kindje onde...

Het is belangrijk om kinderen al vanaf jonge leeftijd te laten spelen, zo leren ze spelenderwijs en kunnen ze dingen ontdekken. Bij Ukkepuk vindt je een breed assortiment aan speelgoed voor baby’s en kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. 

Bijtspeelgoed:

Wanneer je kindje tandjes krijgt, kan dit erg gevoelig zijn. Je kunt je kindje ondersteunen door deze te laten bijten op een bijtspeeltje. Dit masseert het tandvlees en verlicht zo de pijn van de doorkomende tandjes. Bij Ukkepuk vindt je bijtspeelgoed in verschillende vormen en kleuren, zo is het niet alleen voor de verlichting van pijn, maar ziet het er ook erg leuk uit.

Baby 0-1 jaar:

Naast het bijtspeelgoed, vindt je hier ook leuke rammelaars. Zo kun je jouw kleintje toch op een simpele manier vermaken en kan deze langzaamaan beginnen met het ontdekken van kleurtjes en geluidjes.

Dreumes 1-2 jaar:

Nu je kindje wat ouder is, is het belangrijk aan dat deze spelenderwijs dingen gaat leren. Zo hebben wij stapeltorens, sorteerkisten met vormen of steekpuzzels met thema’s. Zo gaat je kindje dingen herkennen en ontdekken.

Peuter 2-4 jaar:

Wanneer je kindje richting peuter gaat, wil deze groter speelgoed waar zij ook meer mee kunnen doen. Zo hebben wij treintjes, een xylofoon of verschillende wagens. Hier kan je kindje lekker mee rondrijden en spelen.

Leeftijd 4+:

Op dit moment hebben wij setjes voor de wat oudere kinderen. Deze setjes bestaat uit verschillende materialen die door magneten aan elkaar kunnen worden verbonden. Zo kan je kindje zelf figuren maken en zorgen dat alles passend is.

Knuffels:

Voor baby’s en kinderen is een fijne knuffel onmisbaar. Dit helpt ze ontspannen tijdens het slapen en ze kunnen er lekker mee spelen en tegen brabbelen. Bij Ukkepuk vindt je knuffels van het merk Keptin-Jr, welke gericht zijn op de ontwikkeling van knuffels bij baby’s.

Handvliegers:

Wat is er nou leuker voor een kind dan rondrennen met een handvlieger? Door de lintjes in verschillende kleuren kan je kindje lekker rennen, springen en dansen en de lintjes laten bewegen. Succes gegarandeerd!

Poppendragers:

Poppen en knuffels blijven populair speelgoed voor meisjes én jongens. Met deze poppendragers kan je kindje zijn of haar pop/knuffel altijd bij zich dragen. En dit is natuurlijk extra leuk wanneer jij zelf een baby hebt welke je bij je draagt, zo kunnen jullie samen wandelen met de ‘baby’s’!

Wij adviseren je graag over het speelgoed van Ukkepuk, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw kindje en zijn of haar leeftijd. Je mag ons altijd een e-mail sturen met een vraag of wens, dan helpen wij je waar nodig! info@ukkepuk.eu

Meer

Subcategorieën

Baby 0-1 jaar

Ook al is je kindje nog vrij jong, het is natuurlijk wel leuk om je ukkepuk te verblijden met wat speelgoed. Zo kan je kindje op een simpele manier dingen ontdekken en zich vermaken. Bij Ukkepuk vindt je verschillende soorten speelgoed voor baby’s, ook erg leuk als kraamcadeau!

Informatie

Een ideaal kraamcadeautje, of gewoon voor jezelf en je kindje!

Als je kindje tandjes krijgt is dat meestal voor je kindje niet leuk, het doet pijn en je kindje wil overal op bijten om de pijn te verzachten.Op de kettingen van lieve kleine rups kan veilig worden gekauwd. Het materiaal masseert het tandvlees en verlicht zo de pijn.

De kralen en hangers zijn gemaakt van zachte siliconen, deze zijn vrij van BPA en andere giftige stoffen. De siliconen kralen worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, namelijk  uit silicum- en zuurstofmoleculen. Silicum word voornamelijk gewonnen uit kwarts en zand. Hoewel de siliconen op plastic lijken zijn ze totaal verschillend.  In plastic zitten namelijk veel giftige weekmakers en in de siliconen kralen en hangers niet. 

De producten zijn makkelijk schoon te maken doordat ze niet poreus zijn, zo kunnen er dus geen bacteriën in komen. Ook kunnen ze tegen lage en hoge temperaturen. Voor extra pijnverlichting bij doorkomende tandjes kunnen ze dus even in de koelkast. Om de producten goed schoon te maken is wassen onder de kraan meestal voldoende. De kralen en hangers kunnen goed tegen hoge en lage temperaturen maar voor het draad is schoonmaken onder de kraan het beste. Voor alle producten geldt dat ze onder toezicht dienen te worden gebruikt. Geef ze nooit mee in bedje of wiegje. 

Speelketting:

Een speelketting is ideaal om vast te klikken aan de riempjes van de maxicosi, wipstoeltje, fietszitje of draagzak. Zo kan je kindje gemakkelijk onderweg spelen, zich vermaken en ergens op bijten. Daarnaast staat het ook erg kleurrijk. Let wel op dat je dit speelgoed gebruikt onder het toezicht van een oudere.

Cadeautip!

Geef babyspeelgoed cadeau als kraamcadeau. Origineel en leuk!

Dreumes 1-2 jaar

Wanneer je ukkepuk wat ouder wordt, krijgt deze de behoefte om wat meer te gaan spelen. Om je kindje op een simpele manier dingen te laten ontdekken, hebben wij bij Ukkepuk verschillende soorten speelgoed voor deze jonge leeftijd. Zo kan je kindje langzaamaan beginnen met spelenderwijs dingen te leren, ontdekken en herkennen.

Soorten speelgoed:

Zo vindt je bij Ukkepuk o.a. een sorteerkist met vormpjes en stapeltorens, om zo te leren om de juiste vormen bij elkaar te krijgen. Ook hebben we verschillende steekpuzzels, op deze manier kan je kindje ook leren om de juiste vormen bij elkaar te vinden en kan deze daarna ook verschillende plaatjes en kleuren herkennen. Zo kan je ukkepuk spelenderwijs verschillende dingen leren! Om een compleet speelgoed assortiment te bieden, hebben wij de collectie aangevuld met onder andere een ballenbaan, een setje grijpauto’s en een rammelaar en zullen we de komende tijd nog veel meer speelgoed toevoegen. De collectie wordt op die manier regelmatig vernieuwd! Zo kun jij precies kiezen welk speelgoed bij jouw ukkepuk en zijn/haar leeftijd past.

Wil jij graag advies over welk soort speelgoed bij jouw kindje past? Je mag ons altijd mailen, wij helpen je graag! info@ukkepuk.eu

Peuter 2-4 jaar

Op deze leeftijd gaat je ukkepuk wellicht naar de peuterspeelzaal en zelfs al bijna naar de basisschool, een spannende periode! Om je kindje goed voor te bereiden op school, kun je deze spelenderwijs al verschillende dingen leren. Daarnaast is speelgoed natuurlijk ook erg leuk voor je kindje om zich mee te vermaken. Wij hebben speciaal voor alle ukkepukjes het allerleukste speelgoed uitgezocht!

Muziek

Kinderen vinden het nou eenmaal erg leuk om speelgoed met geluid of muziek te hebben, daarom vindt je bij ons leuk speelgoed om dit te stimuleren. Zo hebben wij bij Ukkepuk een setje Maracas, voor de danseresjes onder ons. Ook hebben wij een Xylofoon met 8 tonen, dit bestaat al ontzettend lang maar blijft érg leuk voor de kindjes.

Rondrijden

Kinderen rijden of lopen graag rond met auto´s, wagentjes, treinen en dieren. Om hier op in te spelen vindt je bij ons verschillende soorten speelgoed om mee rond te rijden, zoals een trein, circuswagen en vuilniswagen. Ook hebben we een autobaan, perfect om de auto´s vanaf te laten rijden. Succes gegarandeerd bij iedere ukkepuk!

Knuffels

Knuffels zijn onmisbaar bij kinderen, zowel bij baby’s als de wat oudere kinderen kan een knuffel veel betekenen. Bij Ukkepuk vindt je een ruim assortiment knuffels van het merk Keptin-Jr. Keptin-Jr is een Nederlands merk en richt zich bij de ontwikkeling van knuffels met name op geborgenheid bij kinderen. Dit kan ze helpen ontspannen en uitrusten, wat essentieel is voor een goede ontwikkeling. Keptin-Jr heeft 20 jaar ervaring en werkt samen met onderzoekers aan producten die veilig zijn en bijdragen aan het comfort voor kinderen. De knuffels zijn voorzien van CE-markering en voldoen hierdoor aan de essentiële eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ze zijn geschikt vanaf 0 jaar en kunnen in de wasmachine worden gewassen, ideaal! Alle knuffels zijn gemaakt van duurzaam biologisch katoen.

Ruime keuze + cadeautip!

Bij Ukkepuk vindt je verschillende knuffels van Keptin-Jr, zowel voor jongens als meisjes, of een algemene kleur wanneer het geslacht nog onbekend is. De knuffels variëren van knuffeldoekjes, tot echte knuffeltjes. Knuffeldoekjes of knuffeltjes zijn ook een perfect kraamcadeau wanneer een baby is geboren, of bij bijvoorbeeld een babyshower.