Leeftijd 4+

Leeftijd 4+  Er zijn 4 producten

Op dit moment hebben wij voor de wat oudere kinderen speelgoedsets van Le Kkid in ons assortiment. Deze zijn geschikt voor kinderen van 3-8 jaar en ontworpen in Spanje. Le Kkid staat voor experiment, transformeren, combineren, ontdekken, creëren, generen, improviseren, bedenken en aanpassen. Tal van kenmerken welke goed zijn voor jou kindje om t...

Op dit moment hebben wij voor de wat oudere kinderen speelgoedsets van Le Kkid in ons assortiment. Deze zijn geschikt voor kinderen van 3-8 jaar en ontworpen in Spanje. Le Kkid staat voor experiment, transformeren, combineren, ontdekken, creëren, generen, improviseren, bedenken en aanpassen. Tal van kenmerken welke goed zijn voor jou kindje om te leren. Op dit moment hebben wij 2 sets: olifant en kameel.

De sets van Le Kkid bestaan uit basisstukken welke gemaakt zijn van verschillende materialen zoals beukenhout en acryl voorzien van magneten. Door de magneten kunnen alle stukken met elkaar verbonden worden om zo verschillende figuren en vormen te maken. Het is een uitgebreid spel waarin allerlei oplossingen goed zijn en er niet naar één oplossing wordt gezocht. Dit stimuleert de creatieve vaardigheden van de kinderen en maakt het daarnaast extra leuk. 

Meer
Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items