Knuffels

Knuffels Er zijn 9 producten

Knuffels zijn onmisbaar bij kinderen, zowel bij baby’s als de wat oudere kinderen kan een knuffel veel betekenen. Bij Ukkepuk vindt je een ruim assortiment knuffels van het merk Keptin-Jr. Keptin-Jr is een Nederlands merk en richt zich bij de ontwikkeling van knuffels met name op geborgenheid bij kinderen. Dit kan ze helpen ontspannen en uitrust...

Knuffels zijn onmisbaar bij kinderen, zowel bij baby’s als de wat oudere kinderen kan een knuffel veel betekenen. Bij Ukkepuk vindt je een ruim assortiment knuffels van het merk Keptin-Jr. Keptin-Jr is een Nederlands merk en richt zich bij de ontwikkeling van knuffels met name op geborgenheid bij kinderen. Dit kan ze helpen ontspannen en uitrusten, wat essentieel is voor een goede ontwikkeling. Keptin-Jr heeft 20 jaar ervaring en werkt samen met onderzoekers aan producten die veilig zijn en bijdragen aan het comfort voor kinderen. De knuffels zijn voorzien van CE-markering en voldoen hierdoor aan de essentiële eisen voor veiligheid, gezondheid en milieu. Ze zijn geschikt vanaf 0 jaar en kunnen in de wasmachine worden gewassen, ideaal! Alle knuffels zijn gemaakt van duurzaam biologisch katoen.

Ruime keuze + cadeautip!

Bij Ukkepuk vindt je verschillende knuffels van Keptin-Jr, zowel voor jongens als meisjes, of een algemene kleur wanneer het geslacht nog onbekend is. De knuffels variëren van knuffeldoekjes, tot echte knuffeltjes. Knuffeldoekjes of knuffeltjes zijn ook een perfect kraamcadeau wanneer een baby is geboren, of bij bijvoorbeeld een babyshower. 

Meer
Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items